Natuur en Techniek

Wetenschap en Techniek geïntegreerd en in samenhang.

In het leerplatform GO! zijn de leerdoelen voor het leergebied “Wetenschap en Techniek” volledig geïntegreerd én gekoppeld aan de thema’s. Leerlingen leren over magnetisme, maken een eigen kompas en onderzoeken hoe dat nou zit met de kracht van lucht. Ze leren over de metamorfose bij meelwormen, over het verschil tussen het weer en het klimaat. En leren alles over hun organen en zintuigen, over hygiëne, gezond eten en nog veel meer! De thema’s van GO! staan boordevol proefjes en experimenten.

Door Natuur en Techniek te integreren in de thema’s gaan leerlingen verbanden zien.

Schrijf je in voor onze webinar

GO! geeft jou de ruimte jouw onderwijs zelf vorm te geven.

Bij GO! Bepaal je zelf of je meer vrijheid of meer structuur wil. Of je gebruik maakt van de bestaande leerpaden of liever je eigen leerpaden creëert, of je stuurt, loslaat of alles daar tussenin: het is aan jou.

Met het leerplatform GO! ben je minder tijd kwijt aan voorbereiding, heb je meer ruimte in je lesrooster en veel meer mogelijkheden om te differentiëren en groepsdoorbrekend te werken. Je hebt keuze uit 8 schoolbrede thema’s,  meer dan 50 leerpaden en ruim 1700 opdrachten, onderzoeksvragen en eindproducten.  Met GO! werk je altijd met de hele school samen, van groep 1 t/m 8.

Samen met je collega’s aan de slag met GO!

Meer weten? Vraag je presentatie aan!