Thematisch onderwijs voor elke leerling!

Als we de wereld zouden kunnen zien door de ogen van een kind dan zou de wereld magisch zijn!

Bekijk webinar
Gratis demo

De overstap naar GO!

Wist je dat de overstap naar geïntegreerd onderwijs van GO! super simpel is, doordat dit op drie niveaus kan? Elke leerkracht en school kan zo gemakkelijk met GO! aan de slag. Wat voor leerkracht je ook bent, of je nu vol vertrouwen in het diepe springt, of liever vasthoudt aan het bekende; wij verzekeren je dat elk teamlid zich binnen mum van tijd laat meevoeren in de GO! flow en jullie als team zullen genieten van het verfrissende onderwijs.

Dus… wagen jullie de sprong?

  • Minder werkdruk

  • Vrijheid om onderwijs vorm te geven
  • Eenvoudige waarborging leerdoelen
Schrijf je in voor onze webinar

De 3 niveaus van GO!

Wist je dat de overstap naar geïntegreerd onderwijs van GO! super simpel is, doordat dit op drie niveaus kan? Elke leerkracht en school kan zo gemakkelijk met GO! aan de slag.

Niveau 1 ‘Here you GO!’
Bij het instapniveau ‘Here you GO! hoef je zelf niks te doen. In de digitale leeromgeving zetten wij alles, waaronder een kant-en-klare themaplanning, al het materiaal en volledig uitgewerkte lesinstructies, voor je klaar om gelijk te kunnen starten.

Niveau 2 ‘Just GO!’
Binnen het tweede niveau ‘Just GO!’ biedt GO! eveneens gemak en structuur, maar is er ook ruimte voor eigen inbreng. Hierdoor bepaal je op eenvoudige wijze deels je eigen themaplanning en activiteiten. Een beetje van GO! en een beetje van jezelf dus.

Niveau ‘GO GO GO!’
Het derde niveau ‘GO GO GO!’ laat de leerkracht volledig vrij. Jij bepaalt helemaal zelf hoe jij het thema vorm geeft.

Wat betekent werken met GO!?

Bekijk de vakken die wij integreren

De naam GO! zegt het al: wij weten als geen ander hoe je geïntegreerd onderwijs vormgeeft en bieden jou dan ook alle vakken, behalve rekenen en spelling, geïntegreerd aan. Deze vakken behandel je thematisch, en dus in samenhang!

Wereldoriëntatie

Burgerschap

wetenschap en techniek

Wetenschap en Techniek

Taal

Kunst en Cultuur

Digitale Geletterdheid

Ontdek de veelzijdige thema’s van GO!

 

Bij GO! werk je vanuit acht inspirerende thema’s in een doorgaande leerlijn van groep 1 tot en met 8, waarbij elk thema steeds vanuit een ander perspectief wordt bekeken.

Uitvindingen en Ontdekkingen

Vieren en Herdenken

De Wereld van Werk

Wat is Leven?

Wonen en Bouwen

Het Heelal

Leonardo & de Renaissance

Aarde