Taal, rekenen én de zaakvakken

Wereldoriëntatie groep 1 en 2

Het is een mythe dat kleuters nog niet toe zouden zijn aan de zaakvakken. Verschillende recente onderzoeken tonen aan dat er meer kennis van de wereld aan jonge leerlingen kan worden overgedragen dan waar traditioneel vaak aan gedacht wordt. Zo blijkt uit Nederlands onderzoek dat je leerlingen al vanaf hun vijfde jaar geschiedenislessen kunt geven en daarmee een basaal historisch tijdsbesef kunt bijbrengen. 

Met GO! maken kinderen vanaf groep 1 al kennis met de zaakvakken. En natuurlijk allemaal in de context van onze thema’s!

GO! is een mooie balans tussen leren en spelen.

Schrijf je in voor onze webinar

Leren vanuit verwondering

De wereld ontdekken

Kleuters zijn van nature nieuwsgierig en vinden het heel interessant om nieuwe dingen te ontdekken.  En laat dat nu juist de kern van GO! zijn, leren vanuit verwondering! Met de thema’s van GO! leren kleuters langzaam de wereld ontdekken en begrijpen. De thema’s zijn afgestemd op de belevingswereld van kleuters. Kleuters leren hoe mieren samenwerken, bouwen een eigen robot, onderzoeken welke feesten er gevierd worden, maken een kijkdoos van hun droomkamer, knutselen de aarde met koffiefilters of maken een sporendoos.

GO! is leren vanuit verwondering.

Plan je gratis demo!

Leerdoelen borgen

In het leerplatform GO! zijn de SLO leerdoelen voor de kleuters volledig geïntegreerd. Met de rapportage functionaliteit van GO! heb je niet alleen op elk moment zicht op de ontwikkeling van jouw leerlingen, maar worden deze ook vanaf groep 1 geborgd in het digitale portfolio van de leerling.

Probeer GO! 30 dagen gratis