Wetenschap en technologie

Maak kennis met de magie van de wetenschap.

GO! integreert wetenschap en technologie in alle thema’s voor groep 1 t/m 8. De leerdoelen zijn volledig geïntegreerd én gekoppeld aan de thema’s.

Leerlingen gaan samen met André Kuipers op reis door de ruimte. Ze bedenken oplossingen voor het ruimte-afval en leren over elektriciteit, licht en energie. Ze maken zelf een kettingreactie en bouwen een hovercraft. Nadat ze van alles geleerd hebben over uitvindingen die de wereld veranderd hebben maken leerlingen een eigen uitvinding. Ze ontdekken wat satellieten allemaal doen, leren over hoe GPS werkt en nog veel meer!

Door wetenschap te integreren in de thema’s gaan leerlingen verbanden zien.  

Schrijf je in voor onze webinar
Print en digitaal

GO! geeft jou de ruimte jouw onderwijs zelf vorm te geven.

Bij GO! Bepaal je zelf of je meer vrijheid of meer structuur wil. Of je gebruik maakt van de bestaande leerpaden of liever je eigen leerpaden creëert, of je stuurt, loslaat of alles daar tussenin: het is aan jou.

Met het leerplatform GO! ben je minder tijd kwijt aan voorbereiding, heb je meer ruimte in je lesrooster en veel meer mogelijkheden om te differentiëren en groepsdoorbrekend te werken. Je hebt keuze uit 8 schoolbrede thema’s,  meer dan 50 leerpaden en ruim 1700 opdrachten, onderzoeksvragen en eindproducten.  Met GO! werk je altijd met de hele school samen, van groep 1 t/m 8.

Samen met je collega’s aan de slag met GO!

Meer weten? Vraag je presentatie aan!