De wereld van morgen

GO! koppelt het onderwijs van nu aan de wereld van morgen!

Waar staan wij voor?

De jeugd van nu staat voor andere uitdagingen dan wij een generatie (of twee) eerder. Om te slagen in dit nieuwe tijdperk hebben jouw leerlingen kennis en vaardigheden nodig die verder gaan dan binnen het traditionele onderwijsaanbod. Wij begrijpen dit als geen ander en bieden met GO! onderwijs waarbij kinderen leren: samenwerken, zelf nadenken in plaats van antwoorden reproduceren, een onderzoekende houding hebben en creatieve oplossingen kunnen bedenken.

GO! is altijd en overal leren
Met GO! leren kinderen altijd en overal. Dat betekent niet alleen in de klas, maar juist ook thuis, in de (maatschappelijke) omgeving, tijdens excursies en door middel van inspirerende gastlessen.

Met GO! zijn leerlingen klaar voor de toekomst!

  • Betekenisvol onderwijs

  • Leren vanuit verwondering

  • Boeiende thema’s

  • Ruimte voor eigen inbreng

  • Talentontwikkeling voor elk kind

Bekijk de vakken die wij integreren

De naam GO! zegt het al: wij weten als geen ander hoe je geïntegreerd onderwijs vormgeeft en bieden jou dan ook alle vakken, behalve rekenen en spelling, geïntegreerd aan. Deze vakken behandel je thematisch, en dus in samenhang!

Wereldoriëntatie

Burgerschap

wetenschap en techniek

Wetenschap en Techniek

Taal

Kunst en Cultuur

Digitale Geletterdheid

Met GO! bepaal jij hoe je lesgeeft!

GO! geeft jou de ruimte om je onderwijs zelf vorm te geven. Met GO! bepaal je zelf hoeveel structuur of vrijheid je wilt. De kant-en-klare themaplanningen zorgen voor structuur en houvast. Wil je meer vrijheid? In de leeromgeving maak je heel eenvoudig je eigen themaplanning, die je ook nog makkelijk bewaard en deelt met je collega’s. Met GO! bepaal je zelf op welke manier jij je onderwijs vormgeeft.

Ontdek de veelzijdige thema’s van GO!

 

Bij GO! werk je vanuit acht inspirerende thema’s in een doorgaande leerlijn van groep 1 tot en met 8, waarbij elk thema steeds vanuit een ander perspectief wordt bekeken.

Uitvindingen en Ontdekkingen

Vieren en Herdenken

De Wereld van Werk

Wat is Leven?

Wonen en Bouwen

Het Heelal

Leonardo & de Renaissance

Aarde