Offline én Online leren

Bij GO! zitten leerlingen niet de hele dag achter hun device!

Online en Offline

Wie denkt dat kinderen met GO! alleen maar achter een device zitten, heeft het mis. Met GO! werken kinderen namelijk zowel online als offline. Het bronnenonderzoek doen de kinderen online in de digitale leeromgeving waar betrouwbare bronnen klaarstaan en een slimme zoekmachine alleen bronnen toont die bij de leeftijd van de leerlingen passen. Ook de informatieve themaboeken staan bij elk thema online voor leerlingen klaar, waardoor zij altijd en overal toegang hebben tot een rijke leeromgeving. Op school, maar ook thuis. Het samenwerken, het presenteren en het uitwerken van opdrachten doen de kinderen offline. Zo is er een mooie balans.

Bekijk de vakken die wij integreren

De naam GO! zegt het al: wij weten als geen ander hoe je geïntegreerd onderwijs vormgeeft en bieden jou dan ook alle vakken, behalve rekenen en spelling, geïntegreerd aan. Deze vakken behandel je thematisch, en dus in samenhang!

Wereldoriëntatie

Burgerschap

wetenschap en techniek

Wetenschap en Techniek

Taal

Kunst en Cultuur

Digitale Geletterdheid

Met GO! bepaal jij hoe je lesgeeft!

GO! geeft jou de ruimte om je onderwijs zelf vorm te geven. Met GO! bepaal je zelf hoeveel structuur of vrijheid je wilt. De kant-en-klare themaplanningen zorgen voor structuur en houvast. Wil je meer vrijheid? In de leeromgeving maak je heel eenvoudig je eigen themaplanning, die je ook nog makkelijk bewaard en deelt met je collega’s. Met GO! bepaal je zelf op welke manier jij je onderwijs vormgeeft.

Ontdek de veelzijdige thema’s van GO!

 

Bij GO! werk je vanuit acht inspirerende thema’s in een doorgaande leerlijn van groep 1 tot en met 8, waarbij elk thema steeds vanuit een ander perspectief wordt bekeken.

Uitvindingen en Ontdekkingen

Vieren en Herdenken

De Wereld van Werk

Wat is Leven?

Wonen en Bouwen

Het Heelal

Leonardo & de Renaissance

Aarde