Ontdek GO! Easy – Omdat elke onderwijsreis Uniek is!

We weten dat jullie net zo gepassioneerd zijn over het geïntegreerde, thematische onderwijs als wij. GO! heeft altijd gedraaid om die vrijheid, die ruimte voor creativiteit en die veelzijdigheid die het moderne onderwijs zo spannend maakt. Maar we weten ook dat elke klas, elke leerkracht en elk kind uniek is. Daarom introduceren we iets speciaals: Maak kennis met GO! Easy!

Verkrijgbaar vanaf januari 2024!

Wat is GO! Easy?

GO! Easy is ontwikkeld met jou in gedachten. We begrijpen dat soms minder méér is. Minder keuzestress, meer focus. Minder zoeken, meer vinden. Minder complexiteit, meer helderheid. Daarom hebben we GO! Easy gecreëerd, een versie van GO! die nóg toegankelijker en meer gestructureerd is.

Waarom GO! Easy?

We hebben geluisterd naar de feedback en diep nagedacht over hoe we de essentie van GO! kunnen behouden, terwijl we de dingen vereenvoudigen. GO! Easy biedt minder opties, maar meer duidelijkheid. Het is een versie waarbij alles nog steeds draait om thematisch, geïntegreerd leren en op vrijheid, maar dan met nog beter uitgewerkte lessen. Zonder echt een methode te worden natuurlijk, want dan zou GO! niet meer zo GO! zijn!

Waarom zou je kiezen voor GO! Easy?

Omdat GO! Easy je het beste van beide werelden geeft! Het biedt de geïntegreerde, thematische benadering van GO! die zo enorm gewaardeerd wordt, maar dan in een vereenvoudigd, meer methodisch pakket. Hiermee kun je nog steeds de wonderlijke wereld van GO! betreden, maar dan op een manier die je helpt om gemakkelijker aan boord te komen en te blijven.

Benieuwd? Plan snel een afspraak dan vertellen we je alles over GO! Easy.