Ontdek de wereld van GO! en ervaar de kracht van thematisch onderwijs!

Bij GO! willen we je graag laten kennismaken met de vele mogelijkheden die ons unieke thematische onderwijsconcept te bieden heeft. Daarom bieden we verschillende opties aan om GO! te ontdekken en te ervaren. Laat je inspireren door een presentatie op jouw school, waarin we je meer vertellen over de achtergrond, opbouw en structuur van GO! Of vraag een online demo aan en krijg een rondleiding door onze intuïtieve digitale leeromgeving.

Ben je er klaar voor om de kracht van thematisch en geïntegreerd onderwijs te ervaren en jouw leerlingen te inspireren? Kies de kennismakingsmethode die het beste bij jou past en ontdek de vele voordelen van GO! Wij staan klaar om je te ondersteunen op je reis naar thematisch en inspirerend onderwijs!

Met GO! bepaal jij hoe je lesgeeft!

Bij GO! heeft elke leerkracht de mogelijkheid om het onderwijs aan te passen aan de specifieke situatie van zijn of haar klas. Of je nu op zoek bent naar structuur en houvast, meer wilt differentiëren of volledige vrijheid wilt hebben in het ontwerpen van je lessen, GO! heeft een route die bij jou en je leerlingen past.

Met GO! bepaal je zelf op welke manier jij je onderwijs vormgeeft!

  • Minder werkdruk

  • Lesgeven vanuit je eigen interessegebieden

  • Vrijheid om onderwijs vorm te geven

  • Samenwerken met collega’s

Ontdek de veelzijdige thema’s van GO!

GO! is opgebouwd uit 8 overkoepelende schoolbrede thema’s die de basis vormen voor het leren en ontdekken van de wereld. Deze thema’s zijn breed en omvatten een scala aan onderwerpen en vakgebieden, waardoor kinderen de kans krijgen om een holistisch begrip van de wereld te ontwikkelen. GO! werkt met een 2-jaarlijkse cyclus. Dit betekent dat schoolbreed het ene jaar de eerste 4 thema’s aangeboden worden en het tweede jaar de andere 4 thema’s.

Uitvindingen en Ontdekkingen

Vieren en Herdenken

De Wereld van Werk

Wat is Leven?

Wonen en Bouwen

Het Heelal

Leonardo & de Renaissance

Aarde