Taal voor elke leerling!

Met Taal in GO! ontdekken de kinderen hoe belangrijk en vooral leuk lezen, schrijven en spreken eigenlijk is. Elk kind op zijn eigen manier!

Taal geïntegreerd

Met Taal in GO! ontdekken de kinderen hoe belangrijk en vooral leuk lezen, schrijven en spreken eigenlijk is. Elk kind op zijn eigen manier. Kinderen leren binnen taal natuurlijk een steeds grotere woordenschat, het schrijven van blogs en verhalen, het mondeling presenteren van hun uitvinding, het lezen van interessante boeken en het doen van goed bronnenonderzoek.

Omdat het vak Taal niet losstaat van andere vakken, maar telkens in samenhang wordt aangeboden sluit je automatisch aan bij de belevingswereld van de kinderen én zorg je ervoor dat ze de verbanden zien.

Benieuwd hoe dit er voor jouw groep uitziet? Bekijk de voorbeelden hieronder per groep.

Bekijk het vak Taal per groep

Wereldoriëntatie van GO! is er voor leerlingen van groep 1 tot en met groep 8.Hierdoor is er een doorgaande leerlijn, waarbij de Wereldoriëntatie vakken in de thema’s steeds verder worden verrijkt en uitgediept. Benieuwd hoe wereldoriëntatie er voor jouw groep uitziet? Bekijk de voorbeelden hieronder per groep.

Met GO! bepaal jij hoe je lesgeeft!

GO! geeft jou de ruimte om je onderwijs zelf vorm te geven. Met GO! bepaal je zelf hoeveel structuur of vrijheid je wilt. De kant-en-klare themaplanningen zorgen voor structuur en houvast. Wil je meer vrijheid? In de leeromgeving maak je heel eenvoudig je eigen themaplanning, die je ook nog makkelijk bewaard en deelt met je collega’s. Met GO! bepaal je zelf op welke manier jij je onderwijs vormgeeft.

Bekijk de andere vakken die wij integreren

De naam GO! zegt het al: wij weten als geen ander hoe je geïntegreerd onderwijs vormgeeft en bieden jou dan ook alle vakken, behalve rekenen en spelling, geïntegreerd aan.

Wereldoriëntatie

Burgerschap

wetenschap en techniek

Wetenschap en Techniek

Kunst en Cultuur

Digitale Geletterdheid