Topo & Aardrijkskunde

Topografie in samenhang.

Met de thema’s van GO! ontdekken leerlingen de wereld in samenhang. Topografie van de 12 provincies, belangrijke steden, wateren en deelgebieden komen in de thema’s aan bod. Leerlingen krijgen meer begrip van het leven, wonen, werken en recreëren in Nederland en de rest van de wereld. Ze leren over mijn- en landbouw, visserij, industrie en dienstverlening. En natuurlijk maken leerlingen ook kennis met kaarten, plattegronden en landschappen.

Door topografie te integreren in de thema’s leren kinderen in context en gaan verbanden zien.

Schrijf je in voor onze webinar
Lekker anders lesgeven!

GO! geeft jou de ruimte jouw onderwijs zelf vorm te geven.

Bij GO! Bepaal je zelf of je meer vrijheid of meer structuur wil. Of je gebruik maakt van de bestaande leerpaden of liever je eigen leerpaden creëert, of je stuurt, loslaat of alles daar tussenin: het is aan jou.

Met het leerplatform GO! ben je minder tijd kwijt aan voorbereiding, heb je meer ruimte in je lesrooster en veel meer mogelijkheden om te differentiëren en groepsdoorbrekend te werken. Je hebt keuze uit 8 schoolbrede thema’s,  meer dan 50 leerpaden en ruim 1700 opdrachten, onderzoeksvragen en eindproducten.  Met GO! werk je altijd met de hele school samen, van groep 1 t/m 8.

Samen met je collega’s aan de slag met GO!

Meer weten? Vraag je presentatie aan!