Eenvoud en flexibiliteit !

GO! biedt een compleet middagprogramma voor thematisch onderwijs, met uitdagende thema’s, inzichtelijke leerlijnen, flexibele leerroutes en een gebruiksvriendelijke digitale leeromgeving.

GO! stelt jou in staat om boeiend en geïntegreerd onderwijs te geven dat leerlingen prikkelt en stimuleert om hun talenten te ontwikkelen. Met GO! zul je zien hoe gemotiveerd en enthousiast kinderen worden wanneer ze de kans krijgen om te leren in een omgeving die hen ondersteunt en uitdaagt om een onderzoekende houding aan te nemen.

Elk aspect van GO! is ontwikkeld om jou te ondersteunen bij het bieden van betekenisvol onderwijs dat inspeelt op de behoeften en interesses van jouw leerlingen.

Ontdek de kracht van samenhangend lesgeven

Door de combinatie van de onderling verbonden schoolbrede thema’s en de specifiek ontworpen leerpaden, creëert GO! een naadloze en doorgaande leerlijn. Deze benadering zorgt voor een zinvolle en samenhangende leerervaring voor kinderen van alle leeftijdsgroepen.

Door de thema’s op deze manier op te bouwen, weet jij zeker dat jouw leerlingen niet alleen de kans krijgen om een holistisch begrip van de wereld te ontwikkelen, maar dat ze ook worden aangemoedigd om voortdurend hun kennis en vaardigheden uit te breiden en hun talenten te ontdekken.

Ervaar GO!

GO! maakt het voor jou makkelijker om thematisch les te geven. Van het kiezen van een thema en het maken van themaplanningen, van het aanpassen van leerroutes tot het geven van feedback en het borgen van leerdoelen – GO! biedt een goed opgebouwde en intuïtieve leeromgeving die jou helpt om het beste uit jouw leerlingen te halen.

Met GO! is leren geen lineair proces, maar een dynamische, interactieve ervaring waarin kinderen continu nieuwe verbanden ontdekken, hun kennis verbreden en verdiepen en hun vaardigheden verder ontwikkelen.

Met GO! bepaal jij hoe je lesgeeft!

Bij GO! heeft elke leerkracht de mogelijkheid om het onderwijs aan te passen aan de specifieke situatie van zijn of haar klas. Of je nu op zoek bent naar structuur en houvast, meer wilt differentiëren of volledige vrijheid wilt hebben in het ontwerpen van je lessen, GO! heeft een route die bij jou en je leerlingen past.

Met GO! bepaal je zelf op welke manier jij je onderwijs vormgeeft!

Ontdek de veelzijdige thema’s van GO!

 

Uitvindingen en Ontdekkingen

Vieren en Herdenken

De Wereld van Werk

Wat is Leven?

Wonen en Bouwen

Het Heelal

Leonardo & de Renaissance

Aarde