Geïntegreerde vakken

In het digitaal platform van GO! vind je alles wat je nodig hebt om geïntegreerd, thematisch onderwijs vorm te geven. De geïntegreerde vakken, waaronder wereldoriëntatie, burgerschap, techniek en kunst worden in de schoolbrede thema’s van GO! telkens vanuit een ander perspectief bekeken. Zonder onnatuurlijke grenzen. Geïntegreerd Onderwijs noemen we dat.

Je geeft korte mini-colleges (10-15 minuten) met de informatie die voor jou klaarstaat in het leerkracht materiaal. Natuurlijk pas je dit ook eenvoudig aan naar jouw wensen, zodat het ook echt jouw thema wordt. Op zoek naar extra informatie?  In de rijke bronnen kun je nog veel meer informatie vinden (voor jezelf en voor je leerlingen), heel overzichtelijk per thema en leergebied, voor groep 1 t/m 8!

Voor leerlingen zet je met één druk op de knop boeken, onderzoeksvragen, denkvragen, opdrachten en een eindproduct klaar. Allemaal heel overzichtelijk in een themaplanning. Wil je groepsdoorbrekend werken of differentiëren? Natuurlijk kan dat met GO!

GO! geeft jou de handvatten om geïntegreerd onderwijs vorm te geven.

Meer weten? Schrijf je in voor onze webinars!