Digitaal én Print

UITDAGEND, DIGITAAL EN PRINT. HET BESTE VAN TWEE WERELDEN!

Maak kennis met GO!

Thema-posters

De thema-posters zijn de kern van GO! Bij de start van een thema worden de themaposters in groot formaat centraal in de school opgehangen. De posters bieden veel ruimte voor eigen onderzoek van de leerlingen.

Kenmerken van de thema-posters:

  • Geeft de context en verbindingen
  • Sluit aan bij de belevingswereld
  •  “Big Picture” vragen
  • Visueel aantrekkelijk en uitdagend

Digitale Leeromgeving

GO! bevat naast de themaposters voor elke school een eigen digitale leeromgeving voor de leerkracht én de leerling. In de leeromgeving zijn de themaposters interactief. Door op diverse elementen te klikken verschijnt meer informatie in de vorm van tekst, plaatjes en filmpjes. Naast de interactieve themaposters bestaat de leeromgeving uit onderzoekspaden per subthema, leerdoelen en achtergrondinformatie.

Een onderzoekspad is bedoeld als leidraad (voor de weken waarin je als school aan een thema werkt) en bestaat uit een aantal stappen die jou houvast bieden. Voor elk onderzoekspad geven wij voor elke stap een aantal suggesties. Tevens zijn er per onderzoekspad linkjes naar website en filmpjes te vinden. Wil je meer vrijheid ? Creëer dan je eigen onderzoekspad.

Stappen van een onderzoekspad:
Introductie, Kennis, Grote Vragen, Onderzoeksvragen, Opdrachten en Experimenten, Linkjes en Tips, Eindproduct, Formatieve evaluatie.

Dashboard

Interactieve poster

Subthema’s

Onderzoekspad