GO! thema coördinator

De opleiding van GO! coördinator maakt onderdeel uit van het implementatietraject. Afhankelijk van de grootte van het team worden 1 of 2 leerkrachten door ons opgeleid tot GO! coördinator. De GO! coördinator wordt opgeleid om het schoolteam te ondersteunen bij de invoering en het borgen van GO! binnen de school. De GO! coördinator faciliteert en begeleidt het vormgeven en voorbereiden van de thema’s en is het aanspreekpunt voor en over GO!. De GO! coördinator opleiding kent 2 niveaus: starter en expert.

De opleiding van GO! coördinator bestaat twee fysieke bijeenkomsten van ieder één dagdeel, één online bijeenkomst en een praktijkopdracht.

Schrijf je in!

Digitale Super User

De training Digitale Super User maakt onderdeel uit van het implementatietraject. Afhankelijk van de grootte van het team kunnen 1 of 2 leerkrachten zich voor deze training aanmelden. De Digitale Super User wordt door ons getraind in het gebruik van de leeromgeving. De Digitale Super User is het aanspreekpunt in de school wat betreft het gebruik van de digitale leeromgeving. De Super User beheert in de digitale leeromgeving van GO! alle gebruikers en is het eerste aanspreekpunt bij vragen over aanmelden en inloggen.

De training Digitale Super User bestaat een online training van twee uur en twee uur online ondersteuning. 

Schrijf je in!