Wij inspireren jou om te blijven leren!

De beste manier om iets te leren is er les in te geven.

Thema-Coördinator

De opleiding van thema coördinator maakt onderdeel uit van het implementatietraject. Afhankelijk van de grootte van het team wordt van elke bouw een leerkracht door ons opgeleid tot thema coördinator. De thema coördinator wordt opgeleid om het schoolteam te ondersteunen bij de invoering en het borgen van GO! binnen de school. De coördinator faciliteert en begeleidt het vormgeven en voorbereiden van de thema’s en is het aanspreekpunt voor en over GO!.  De opleiding bestaat twee fysieke bijeenkomsten en een praktijkopdracht.

Klik op de knop om in te schrijven.

Digitale Super User

De training Digitale Super User maakt onderdeel uit van het implementatietraject. Afhankelijk van de grootte van het team worden 1 of 2 leerkrachten door ons opgeleid tot Digitale Super User. De Digitale Super User wordt door ons getraind in het gebruik van de online leeromgeving. Na de training is de Digitale Super User het aanspreekpunt binnen de school wat het gebruik van de digitale leeromgeving betreft. De DSU is tevens het aanspreekpunt van GO! als het gaat over ict en de online leeromgeving. De training bestaat uit 1 online bijeenkomst van twee uur.

De data worden nog bekend gemaakt.

TOM  – Training Op Maat

Bij GO! begrijpen we dat iedere leerkracht uniek is en verschillende behoeften heeft. Daarom bieden we TOM – Training op Maat aan , waarbij je zelf kunt bepalen waar je behoefte aan hebt en individueel kunt inschrijven. Of je nu meer wilt leren over specifieke vaardigheden, de digitale leeromgeving, plannen van een thema, differentiatie of andere onderwerpen, we bieden een scala aan microlessen die aansluiten bij jouw individuele behoeften. Data voor schooljaar 2023-2024 zijn bij aanvang van het schooljaar zichtbaar in de leeromgeving.

Inschrijven kan vanaf volgend schooljaar.

Met GO! bepaal jij hoe je lesgeeft!

GO! geeft jou de ruimte om je onderwijs zelf vorm te geven. Met GO! bepaal je zelf hoeveel structuur of vrijheid je wilt. De kant-en-klare themaplanningen zorgen voor structuur en houvast. Wil je meer vrijheid? In de leeromgeving maak je heel eenvoudig je eigen themaplanning, die je ook nog makkelijk bewaard en deelt met je collega’s. Met GO! bepaal je zelf op welke manier jij je onderwijs vormgeeft.

  • Minder werkdruk

  • Lesgeven vanuit je eigen interessegebieden

  • Vrijheid om onderwijs vorm te geven

  • Samenwerken met collega’s

Ontdek de veelzijdige thema’s van GO!

 

Bij GO! werk je vanuit acht inspirerende thema’s in een doorgaande leerlijn van groep 1 tot en met 8, waarbij elk thema steeds vanuit een ander perspectief wordt bekeken.

Uitvindingen en Ontdekkingen

Vieren en Herdenken

De Wereld van Werk

Wat is Leven?

Wonen en Bouwen

Het Heelal

Leonardo & de Renaissance

Aarde