Wij inspireren jou om te blijven leren!

De beste manier om iets te leren is er les in te geven.

Bekijk webinar
Gratis demo

Opleidingen en Trainingen

Om GO! goed en succesvol te kunnen gebruiken vormt een gedegen implementatietraject een voorwaarde. Tijdens het implementatietraject wordt het hele team stap voor stap begeleidt bij het leren en werken met GO! Je leert samen als team om GO! op jouw school op je eigen manier vorm te geven. We beginnen met het in kaart brengen van startsituatie van het team en stemmen het implementatietraject daar op af. Zo weet je zeker dat je een gedegen en succesvolle start maakt!

De volgende opleidingen en trainingen maken onderdeel uit van het implementatietraject.

  • GO! Thema Coördinator

  • Digitale Super User

  • TOM  – Training op Maat

Thema-Coördinator

De opleiding van GO! coördinator maakt onderdeel uit van het implementatietraject. Afhankelijk van de grootte van het team worden 1 of 2 leerkrachten door ons opgeleid tot GO! coördinator. De GO! coördinator wordt opgeleid om het schoolteam te ondersteunen bij de invoering en het borgen van GO! binnen de school. De GO! coördinator faciliteert en begeleidt het vormgeven en voorbereiden van de thema’s en is het aanspreekpunt voor en over GO!. De GO! coördinator opleiding kent 2 niveaus: starter en expert.

De opleiding van GO! thema coördinator bestaat twee fysieke bijeenkomsten van ieder één dagdeel, één online bijeenkomst en een praktijkopdracht.

Inschrijven opleiding Thema Coördinator

Digitale Super User

De training Digitale Super User maakt onderdeel uit van het implementatietraject. Afhankelijk van de grootte van het team worden 1 of 2 leerkrachten door ons opgeleid tot Digitale Super User. De Digitale Super User wordt door ons getraind in het gebruik van de online leeromgeving. Na de training is de Digitale Super User het aanspreekpunt binnen de school wat het gebruik van de digitale leeromgeving betreft. De DSU is tevens het aanspreekpunt van GO! als het gaat over ict en de online leeromgeving.

De training bestaat uit 1 online bijeenkomst van twee uur.

Inschrijven opleiding Digitale Super User

TOM  – Training Op Maat

Trainingen op Maat (TOM) maakt onderdeel uit van het implementatietraject. GO! biedt voor elke leerkracht die werkt met GO! een op maat gemaakt online trainingsprogramma! TOM kent 3 niveaus: starter, intermediate en gevorderd. TOM neemt jou bij de hand en laat jou op je eigen niveau en tempo kennismaken met de methodiek van GO!. Elke niveau heeft een heel eigen op maat gemaakt programma om jou te helpen bij het werken met GO!

Bekijk de Trainingen Op Maat

Met GO! bepaal jij hoe je lesgeeft!

GO! geeft jou de ruimte om je onderwijs zelf vorm te geven. Met GO! bepaal je zelf hoeveel structuur of vrijheid je wilt. De kant-en-klare themaplanningen zorgen voor structuur en houvast. Wil je meer vrijheid? In de leeromgeving maak je heel eenvoudig je eigen themaplanning, die je ook nog makkelijk bewaard en deelt met je collega’s. Met GO! bepaal je zelf op welke manier jij je onderwijs vormgeeft.

  • Minder werkdruk

  • Lesgeven vanuit je eigen interessegebieden

  • Vrijheid om onderwijs vorm te geven

  • Samenwerken met collega’s

Lees hier meer over hoe GO! werkt

Ontdek de veelzijdige thema’s van GO!

 

Bij GO! werk je vanuit acht inspirerende thema’s in een doorgaande leerlijn van groep 1 tot en met 8, waarbij elk thema steeds vanuit een ander perspectief wordt bekeken.

Uitvindingen en Ontdekkingen

Vieren en Herdenken

De Wereld van Werk

Wat is Leven?

Wonen en Bouwen

Het Heelal

Leonardo & de Renaissance

Aarde