Maak kennis met ons team

Wij zijn een team met een enorme drive en passie voor onderwijs!

Maak kennis met ons team!

Wij zijn een team van onderwijskundigen, programmeurs, designers en adviseurs. We hebben allemaal een andere achtergrond, maar allemaal hebben wij dezelfde passie voor onderwijs!

Wij prikkelen en dagen jou uit om buiten de gebaande paden te treden. Om je eigen leerpaden te maken of bestaande leerpaden te onderzoeken en ontdekken.

Natasja

Natasja is met recht ons meest enthousiaste teamlid en een echte praatjesmaker. Zij heeft zich het doel gesteld om zoveel mogelijk scholen te enthousiasmeren over de vele mogelijkheden van GO! en we moeten zeggen dat het haar goed af gaat, want ben je eenmaal met Natasja in gesprek over geïntegreerd onderwijs, dan is er geen houden meer aan. Ze vertelt iedereen die het horen wil in geuren en kleuren wat GO! te bieden heeft en hoe veelzijdig de methode voor leerkrachten en leerlingen is.   

Cornel

Cornel is ons technisch wonder, zit nooit stil en kan echt alles op ICT-gebied. Hij heeft samen met zijn team van ontwikkelaars de leeromgeving van GO! omgetoverd tot een rijke leeromgeving voor leerkrachten én leerlingen. Cornel is charmant, weet écht alles en is altijd in voor een geintje, maar als het om technologie gaat is hij bloedserieus. En dat is mooi, want omdat hij daarnaast ook een echt mensenmens is en iedereen wil helpen is hij van onschatbare waarde voor GO! en iedereen die ermee werkt. 

Marie-José

Marie-José is onze woordkunstenaar. Zij schudt als geen ander de mooiste teksten uit haar mouw en weet hierbij telkens weer de juiste snaar te raken. Zowel de teksten van onze website, de sociale media kanalen en de handleidingen komen uit haar koker. Omdat zij naast schrijver ook leerkracht in het basisonderwijs is, weet zij als geen ander waar leerkrachten en leerlingen behoefte aan hebben.  

Martijn

Martijn is ons teken- en illustratiewonder en past met zijn passie voor creëren perfect binnen het GO!-team. Hoe hij het doet weten we niet, maar binnen een handomdraai tekent en ontwerpt hij de meest prachtige illustraties. Hierdoor wordt de content van de leerpaden en thema’s visueel ondersteunt en bieden ze een fantastische toevoeging voor de lessen. 

Annemieke

Annemieke is de grappenmaker van het team. Met haar humor en technische kennis van de leeromgeving ondersteunt zij leerkrachten bij al hun technische en onderwijsinhoudelijke vragen. Het vraagstuk kan haar niet uitdagend genoeg zijn; Annemieke biedt leerkrachten altijd een vakkundige oplossing zodat zij weer snel verder kunnen.

Sjoerd

Sjoerd is het jonkie van het ontwikkelteam. Met zijn tomeloze energie en arbeidsethos houdt hij de vaart erin bij de helpdesk en zijn alle leerkrachten zo geholpen met hun technische vraag.

Pim

Pim is onze oude, wijze man binnen het team. Met zijn enorme kennis van de wereld blijft hij ons keer op keer verbazen met zijn verrassende anekdotes en interessante feitjes. Dankzij zijn inbreng en mooie verhalen zijn de acht thema’s van GO! ontzettend veelzijdig, reuze interessant en allesomvattend. We kijken er nu al naar uit om zijn volgende verhalen in een nieuw thema te gieten!

Patrick

Patrick is onze data man en zorgt er onder andere voor dat de website goed vindbaar en zichtbaar is. Uiteraard is hij van alle nieuwe foefjes op de hoogte en blijft geen applicatie voor hem geheim. Dit geldt natuurlijk ook voor onze social mediakanalen via Facebook, LinkedIn en Instagram. Patrick houdt al het bezoekend verkeer voor ons in de gaten en ziet zo hoe wij hen kunnen helpen aan nuttige, gepersonaliseerde informatie over GO!

Bekijk de vakken die wij integreren

De naam GO! zegt het al: wij weten als geen ander hoe je geïntegreerd onderwijs vormgeeft en bieden jou dan ook alle vakken, behalve rekenen en spelling, geïntegreerd aan. Deze vakken behandel je thematisch, en dus in samenhang!

Wereldoriëntatie

Burgerschap

wetenschap en techniek

Wetenschap en Techniek

Taal

Kunst en Cultuur

Digitale Geletterdheid

Met GO! bepaal jij hoe je lesgeeft!

GO! geeft jou de ruimte om je onderwijs zelf vorm te geven. Met GO! bepaal je zelf hoeveel structuur of vrijheid je wilt. De kant-en-klare themaplanningen zorgen voor structuur en houvast. Wil je meer vrijheid? In de leeromgeving maak je heel eenvoudig je eigen themaplanning, die je ook nog makkelijk bewaard en deelt met je collega’s. Met GO! bepaal je zelf op welke manier jij je onderwijs vormgeeft.

  • Minder werkdruk

  • Lesgeven vanuit je eigen interessegebieden

  • Vrijheid om onderwijs vorm te geven

  • Samenwerken met collega’s

Ontdek de veelzijdige thema’s van GO!

 

Bij GO! werk je vanuit acht inspirerende thema’s in een doorgaande leerlijn van groep 1 tot en met 8, waarbij elk thema steeds vanuit een ander perspectief wordt bekeken.

Uitvindingen en Ontdekkingen

Vieren en Herdenken

De Wereld van Werk

Wat is Leven?

Wonen en Bouwen

Het Heelal

Leonardo & de Renaissance

Aarde