Compleet middagprogramma

GO! biedt scholen een volledig middagprogramma waarbinnen de wereldoriëntatie vakken, burgerschap, digitale geletterdheid, taal, wetenschap en techniek, de creatieve vakken en taal allemaal aan bod komen. Dat zijn alle vakken behalve rekenen en spelling!
Al deze vakken worden in samenhang, in de middagen, behandeld vanuit een inspirerend thema. De leerdoelen die je tijdens de GO! middagen behandelt, borg je eenvoudig in de digitale leeromgeving.

Flexibiliteit en vrijheid

GO! onderscheidt zich door zijn unieke aanpak van thematisch onderwijs, waarbij we een holistische benadering combineren met de vrijheid en flexibiliteit om het onderwijs aan te passen aan de behoeften en wensen van zowel jou én je leerlingen. Onze doorgaande leerlijn, schoolbrede thema’s en uitdagende leerpaden zorgen voor een rijke en samenhangende leerervaring.

Bovendien stelt de gebruiksvriendelijke digitale leeromgeving jou in staat om eenvoudig te differentiëren en je lessen aan te passen, terwijl je tegelijkertijd zicht kunt houden op de voortgang van je leerlingen. Dit alles maakt GO! een vernieuwende en inspirerende keuze voor het basisonderwijs.

Bekijk de vakken die wij integreren

De naam GO! zegt het al: wij weten als geen ander hoe je geïntegreerd onderwijs vormgeeft en bieden jou dan ook alle vakken, behalve rekenen en spelling, geïntegreerd aan. Deze vakken behandel je thematisch, en dus in samenhang!

Wereldoriëntatie

Burgerschap

wetenschap en techniek

Wetenschap en Techniek

Taal

Kunst en Cultuur

Digitale Geletterdheid

Met GO! bepaal jij hoe je lesgeeft!

GO! geeft jou de ruimte om je onderwijs zelf vorm te geven. Met GO! bepaal je zelf hoeveel structuur of vrijheid je wilt. De kant-en-klare themaplanningen zorgen voor structuur en houvast. Wil je meer vrijheid? In de leeromgeving maak je heel eenvoudig je eigen themaplanning, die je ook nog makkelijk bewaard en deelt met je collega’s. Met GO! bepaal je zelf op welke manier jij je onderwijs vormgeeft.

Ontdek de veelzijdige thema’s van GO!

 

Bij GO! werk je vanuit acht inspirerende thema’s in een doorgaande leerlijn van groep 1 tot en met 8, waarbij elk thema steeds vanuit een ander perspectief wordt bekeken.

Uitvindingen en Ontdekkingen

Vieren en Herdenken

De Wereld van Werk

Wat is Leven?

Wonen en Bouwen

Het Heelal

Leonardo & de Renaissance

Aarde