GO! is een compleet middagprogramma

GO! biedt scholen een volledig middagprogramma!

kijk webinar
kijk demo

GO!  is een compleet middagprogramma

GO! biedt scholen een volledig middagprogramma waarbinnen de wereldoriëntatie vakken, burgerschap, digitale geletterdheid, taal, wetenschap en techniek, de creatieve vakken en taal allemaal aan bod komen. Dat zijn alle vakken behalve rekenen en spelling!
Al deze vakken worden in samenhang, in de middagen, behandeld vanuit een inspirerend thema. De leerdoelen die je tijdens de GO! middagen behandelt, borg je eenvoudig in de digitale leeromgeving.

Het gemak van GO!:

  • Alle leerdoelen geborgd

  • Werkdruk verlagend

  • Plezier in je vak

  • Veel samenwerking

Schrijf je in voor onze webinar

Met GO! bied je de vakken in samenhang

Met GO! bied je de vakken in samenhang aan, waardoor geen enkele lesactiviteit of opdracht los staat van het thema. Dit is weergegeven in het plaatje hieronder, waar de steiger het subthema symboliseert en de bootjes alle ingrediënten voor een geslaagde uitwerking van het thema vormen.
Wat het voordeel voor jouw leerlingen is? Zij zien op deze manier de onderlinge verbanden binnen een thema en de vakken, ze leren denken vanuit verschillende invalshoeken en onthouden de aangeleerde stof beter.

  • Aanbod in samenhang

  • Betrokken leerlingen

  • Meer vrijheid

  • Zicht op vorderingen en talenten van leerlingen

Probeer GO! 30 dagen gratis

Bekijk de vakken die wij integreren

De naam GO! zegt het al: wij weten als geen ander hoe je geïntegreerd onderwijs vormgeeft en bieden jou dan ook alle vakken, behalve rekenen en spelling, geïntegreerd aan. Deze vakken behandel je thematisch, en dus in samenhang!

Wereldoriëntatie

Burgerschap

wetenschap en techniek

Wetenschap en Techniek

Taal

Kunst en Cultuur

Digitale Geletterdheid

Met GO! bepaal jij hoe je lesgeeft!

GO! geeft jou de ruimte om je onderwijs zelf vorm te geven. Met GO! bepaal je zelf hoeveel structuur of vrijheid je wilt. De kant-en-klare themaplanningen zorgen voor structuur en houvast. Wil je meer vrijheid? In de leeromgeving maak je heel eenvoudig je eigen themaplanning, die je ook nog makkelijk bewaard en deelt met je collega’s. Met GO! bepaal je zelf op welke manier jij je onderwijs vormgeeft.

Lees hier meer over hoe GO! werkt

Ontdek de veelzijdige thema’s van GO!

 

Bij GO! werk je vanuit acht inspirerende thema’s in een doorgaande leerlijn van groep 1 tot en met 8, waarbij elk thema steeds vanuit een ander perspectief wordt bekeken.

Uitvindingen en Ontdekkingen

Vieren en Herdenken

De Wereld van Werk

Wat is Leven?

Wonen en Bouwen

Het Heelal

Leonardo & de Renaissance

Aarde