Digitaal en in Print!

Met GO! werk je zowel digitaal als op papier. Zo krijg jij het beste van twee werelden.

Digitale leeromgeving

Met GO! werk je zowel digitaal als op papier. Zo krijg jij het beste van twee werelden.
In de digitale leeromgeving zet je lessen, opdrachten, materialen en leerdoelen voor jezelf en leerlingen klaar. Heel makkelijk en snel. Zo hebben jij en je leerlingen altijd toegang tot alles wat jullie nodig hebben. De geplande thema’s kun je vervolgens delen en later eventueel weer opnieuw gebruiken.
De opdrachten leveren kinderen gemakkelijk digitaal in en blijven bewaard in hun digitale portfolio. Net als alle behaalde leerdoelen

Materialen in print

Natuurlijk gebruik je ook nog materialen in geprinte vorm. De prikkelende themaposters hang je op in je klas, de praatplaten voor wereldgeschiedenis behandel je in een klassengesprek en de handleidingen en stappenplannen ontvang je in het fysieke welkomstpakket. Ook het lezen van boeken hoeven kinderen niet online te doen. Ze vinden de bronnen in zowel digitale als geprinte versie.

Bekijk de vakken die wij integreren

De naam GO! zegt het al: wij weten als geen ander hoe je geïntegreerd onderwijs vormgeeft en bieden jou dan ook alle vakken, behalve rekenen en spelling, geïntegreerd aan. Deze vakken behandel je thematisch, en dus in samenhang!

Wereldoriëntatie

Burgerschap

wetenschap en techniek

Wetenschap en Techniek

Taal

Kunst en Cultuur

Digitale Geletterdheid

Ontdek de veelzijdige thema’s van GO!

 

Bij GO! werk je vanuit acht inspirerende thema’s in een doorgaande leerlijn van groep 1 tot en met 8, waarbij elk thema steeds vanuit een ander perspectief wordt bekeken.

Uitvindingen en Ontdekkingen

Vieren en Herdenken

De Wereld van Werk

Wat is Leven?

Wonen en Bouwen

Het Heelal

Leonardo & de Renaissance

Aarde