Elke leerkracht kan met GO! aan de slag!

Van startende tot ervaren leerkracht. Van traditioneel tot innovatief onderwijs!

De overstap naar GO! is super simpel

De overstap naar GO! is super simpel, doordat dit op drie niveaus kan. Elke leerkracht en school kan zo gemakkelijk met GO! aan de slag.

Niveau 1 ‘Here you GO!’
Bij het instapniveau ‘Here you GO! hoef je zelf niks te doen. In de digitale leeromgeving zetten wij alles, waaronder een kant-en-klare themaplanning, al het materiaal en volledig uitgewerkte lesinstructies, voor je klaar om gelijk te kunnen starten.

Niveau 2 ‘Just GO!’
Binnen het tweede niveau ‘Just GO!’ biedt GO! eveneens gemak en structuur, maar is er ook ruimte voor eigen inbreng. Hierdoor bepaal je op eenvoudige wijze deels je eigen themaplanning en activiteiten. Een beetje van GO! en een beetje van jezelf dus.

Niveau ‘GO GO GO!’
Het derde niveau ‘GO GO GO!’ laat de leerkracht volledig vrij. Jij bepaalt helemaal zelf hoe jij het thema vorm geeft.

Met GO! bepaal jij hoe je lesgeeft!

GO! geeft jou de ruimte om je onderwijs zelf vorm te geven. Met GO! bepaal je zelf hoeveel structuur of vrijheid je wilt. De kant-en-klare themaplanningen zorgen voor structuur en houvast. Wil je meer vrijheid? In de leeromgeving maak je heel eenvoudig je eigen themaplanning, die je ook nog makkelijk bewaard en deelt met je collega’s. Met GO! bepaal je zelf op welke manier jij je onderwijs vormgeeft.

Bekijk de vakken die wij integreren

De naam GO! zegt het al: wij weten als geen ander hoe je geïntegreerd onderwijs vormgeeft en bieden jou dan ook alle vakken, behalve rekenen en spelling, geïntegreerd aan. Deze vakken behandel je thematisch, en dus in samenhang!

Wereldoriëntatie

Burgerschap

wetenschap en techniek

Wetenschap en Techniek

Taal

Kunst en Cultuur

Digitale Geletterdheid

Ontdek de veelzijdige thema’s van GO!

 

Bij GO! werk je vanuit acht inspirerende thema’s in een doorgaande leerlijn van groep 1 tot en met 8, waarbij elk thema steeds vanuit een ander perspectief wordt bekeken.

Uitvindingen en Ontdekkingen

Vieren en Herdenken

De Wereld van Werk

Wat is Leven?

Wonen en Bouwen

Het Heelal

Leonardo & de Renaissance

Aarde