Met GO! geef je je eigen onderwijs vorm!

Met GO! bepaal je namelijk zelf hoeveel structuur of vrijheid je wilt.

Bekijk webinar
Gratis demo

Geen enkele lesactiviteit of opdracht staat los van het thema

Binnen GO! worden alle vakken, behalve rekenen en spelling, in samenhang aangeboden.
Geen enkele lesactiviteit of opdracht staat los van het thema maar met elkaar verbonden, doordat ze worden ‘opgehangen’ aan het gekozen leerpad. De redenen hiervoor is dat kinderen leren om verbanden te zien tussen de vakken, hun betrokken te vergroten en hen te leren denken vanuit verschillende invalshoeken en perspectieven.

  • Betekenisvol onderwijs 

  • Rijke leeromgeving

  • Leren vanuit verwondering

  • Ruimte voor eigen inbreng

Schrijf je in voor onze webinar

Onderwijs in samenhang

Hoe de samenhang werkt zie je hiernaast in het plaatje van de haven. De steiger symboliseert hier het leerpad, dus het subthema waaraan gewerkt wordt. De bootjes vertegenwoordigen op hun beurt steeds één van de zeven fases van GO! Achtereenvolgens heten de bootjes dan ook ‘verwonderen’, ‘denken’, ‘weten’, ‘doen’, ‘onderzoeken’, ‘presenteren’ en ‘evalueren’. Alle passagiers op de boten zijn bezig met activiteiten die passen bij hun fase. Allemaal tezamen verrijken jullie de haven, want zonder boten met passagiers stelt een haven niks voor. De lege plekken symboliseren het leerlinggestuurde karakter van GO! waarin leerlingen regelmatig inbreng hebben in wat ze graag willen weten en leren.

Dit geldt ook voor jouw onderwijs. Zonder het inzetten van de zeven fases en de input van jouw leerlingen, werkt GO! niet optimaal.

Lees hier meer over thematisch onderwijs

Laat je meevoeren met de flow

Wat voor leerkracht je ook bent, of je nu vol vertrouwen in het diepe springt, of liever vasthoudt aan het bekende; wij verzekeren je dat elk teamlid zich binnen mum van tijd laat meevoeren in de GO! flow en jullie als team zullen genieten van het verfrissende onderwijs.

Dus… wagen je de sprong?

Benieuwd of GO! bij jou past?

Bekijk de vakken die wij integreren

De naam GO! zegt het al: wij weten als geen ander hoe je geïntegreerd onderwijs vormgeeft en bieden jou dan ook alle vakken, behalve rekenen en spelling, geïntegreerd aan. Deze vakken behandel je thematisch, en dus in samenhang!

Wereldoriëntatie

Burgerschap

wetenschap en techniek

Wetenschap en Techniek

Taal

Kunst en Cultuur

Digitale Geletterdheid

Met GO! bepaal jij hoe je lesgeeft!

GO! geeft jou de ruimte om je onderwijs zelf vorm te geven. Met GO! bepaal je zelf hoeveel structuur of vrijheid je wilt. De kant-en-klare themaplanningen zorgen voor structuur en houvast. Wil je meer vrijheid? In de leeromgeving maak je heel eenvoudig je eigen themaplanning, die je ook nog makkelijk bewaard en deelt met je collega’s. Met GO! bepaal je zelf op welke manier jij je onderwijs vormgeeft.

  • Minder werkdruk

  • Lesgeven vanuit je eigen interessegebieden

  • Vrijheid om onderwijs vorm te geven

  • Samenwerken met collega’s

  • Alle leerdoelen zijn geborgd

Lees hier meer over hoe GO! werkt

Ontdek de veelzijdige thema’s van GO!

 

Bij GO! werk je vanuit acht inspirerende thema’s in een doorgaande leerlijn van groep 1 tot en met 8, waarbij elk thema steeds vanuit een ander perspectief wordt bekeken.

Uitvindingen en Ontdekkingen

Vieren en Herdenken

De Wereld van Werk

Wat is Leven?

Wonen en Bouwen

Het Heelal

Leonardo & de Renaissance

Aarde